Am nevoie de un sistem de filtrare?

Ai nevoie de un sistem de filtrare pentru ca apa de la retea publica este cu impuritati si miros de clor, pentru ca apa imbuteliata este scumpa si polueaza, pentru ca apa din put este cea mai putin potrivita pentru consum.

Deci, simplu. Daca bei apa…DA, ai nevoie de un sistem de filtrare.

Sistemele in 2 sau 3 trepte de filtrare sunt recomandate pentru cei conectati la reteaua municipala de alimentare cu cu apa.

Acestea elimina prin filtrare mecanica impuritatile din apa si elimina mirosul de clor, care iti da senzatia ca bei apa din piscina, cu ajutorul cartuselor cu carbune activ.

Sistem PUR 3 UF

Cum aleg cel mai potrivit sistem de filtrare?

Pasul 1

Iti facem gratuit analizele de apa. Cum? Clik aici (link la analize de apa). Si in baza rezultatelor iti recomandam cel mai potrivit sistem. Daca vrei detalii cu privire la sistemele de filtrare recomandate pentru problemele tale ai aici un ghid pregatit special pentru tine.

Pasul 2

Fa putina ordine si spatiu sub chiuveta astfel incat sistemul ales sa poata sa fie montat.

Cumpara sistemul si inregistreaza-ti produsul pentru extragarantie.

Pasul 3

Citeste manualul de instalare. . Nu este complicat sa-l montezi – presupune sa dai cateva gauri de prindere, sa montezi o baterie pe blat si sa racordezi sistemul la reteaua de apa. Dar in situatia in care partea tehnica te depaseste apeleaza la un instalator, nu ai un istalator… iti recomandam unul.

instalator_432171733_300 x 300
paharul de apa

Pasul 4

Deschide robinetul si bucura-te de apa curata, sanatoasa direct la tine acasa.

Nu-ti fa griji, poti gasi oricand cartuse filtrante de schimb. Iti recomandam doar sa-ti setezi o alarma pe telefon sa nu uiti sa-ti schimbi cartusele in timp util.

 

Simplu. Atat de simplu.

×