Skip to main content

Beneficiile apei filtrate
VS apa îmbuteliată

Apa înseamnă viață și tot ce ne înconjoară, de la oameni la animale sau plate, are nevoie de acest element esențial pentru supraviețuire și dezvoltare. Suntem 60% apă, dar știm foarte bine că apa pe care o consumăm zilnic de la robinet ar putea fi afectată de bacterii și substanțe toxice care pot avea un impact negativ asupra noastră. În același timp, necesarul zilnic de apă înseamnă și costuri în plus, costuri care nu pot fi ignorate mai ales când traversăm o perioadă nefastă din punct de vedere economic.

De aceea, beneficiile apei filtrate sunt pe cât de clare, pe atât de evidente: avem grijă de sănătatea noastră, avem grijă la cheltuieli și, nu în ultimul rând, avem grijă de mediul înconjurător.

Calculează cât economisești!

Descoperă cum să reduci cheltuielile zilnice ale gospodăriei și, în același timp, să protejezi mediul înconjurător.

CALCULATOR PET

Sănătate

Multe filtre elimină sau reduc contaminanții de sănătate care pot fi găsiți în apa de la robinet și care pot include plumb, cupru, mercur și multe altele. Verificați ambalajul sau tabelul de contaminanți pentru a vedea dacă filtrul se concentrează pe reducerea contaminanților vs. doar pe gust.

Gust

Impuritățile comune, cum ar fi clorul și zincul, pot face ca apa să fie amară și neplăcută la gust. Filtrele cu carbon activ pot face ca apa să aibă un gust minunat și chiar să îmbunătățească cafeaua și ceaiul.

Preț avantajos

Apa filtrată este mai ieftină. Veți putea reduce costurile semnificativ și puteți chiar economisi acel cost suplimentar al apei îmbuteliate, alegând apa filtrată. 

Sustenabilitate

Face bine mediului și, în același timp, și nouă. Reducem cantități uriașe de deșeuri de plastic din natură, generate de sticlele de unică folosință, dar și pe cele care ajung la groapa de gunoi sau sunt arse, o procedură extrem de dăunătoare mediului și sănătății noastre.