Skip to main content

Comercial

Apă de calitate pentru servicii de calitate

În sistemul comercial fie că se folosește în bucătărie pentru gătit sau o găsim ca element de bază în ceaiuri, cafele ori este utilizată într-o spălătorie auto, apa, fără să realizăm de cele mai multe ori, este elementul care influențează într-o mare măsură calitatea serviciilor prestate și influențează subiectivismul clientului, care, prin părerea lui, poate influența imaginea serviciului primit.

Restaurante, cafenele, cantine

Atunci când ești Chef într-un restaurant de prestigiu, îți dorești ca preparatele tale să fie desăvârșite, iar cafeaua de specialitate pe care o servești clientului să-și păstreze aromele și să aibă un gust special.
Cum poți face asta dacă apa, ingredient esențial în preparatele tale, este încărcată de alte gusturi nedorite?

  • gust searbăd – conținut ridicat de calciu;
  • gust medicamentos – conținut ridicat de clor și fenol;
  • gust metalic – conținut ridicat de fier;
  • gust sărat – conținut ridicat de cloruri;
  • gust amar – conținut ridicat de magneziu.

Sistemele de filtrare aquaPUR echilibrează gustul și elimină elementele nedorite din apa pe care o folosești. Astfel, vei oferi clienților preparate de calitate.

Spălătorii auto

De ce nu își dorești să folosești o sursă de apă cu impurități în spălătoria ta? Duza pistolului se înfundă și, în timp, nisipul din apa de rețea poate ajunge să deterioreze vizibil vopseaua mașinii; duritatea apei – te face sa consumi timp prețios în etapa de ștergere/lustruire iar petele albicioase deranjează.

Filtrarea și dedurizarea apei este esențială atunci când deții o spălătorie auto, iar sistemele aquaPUR te ajută să devii mai profitabil și să oferi un serviciu de calitate.

Farmacii, cabinete stomatologice

În sistemul comercial sunt două domenii în care apa curată și sigură este o necesitate: atunci când prepari soluții în farmacii sau când ești medic stomatolog.

Sterilizezi ustensile, ai grijă ca totul să fie curat și dezinfectat și, bineînțeles, te asiguri să ai o apă pură pentru sănătatea pacienților tai. Sistemele de osmoză și de dezinfectare aquaPUR te ajuta să oferi pacienților tăi toată încrederea de care au nevoie.

Școli, grădinițe, instituții publice, clădiri de birouri

Este o mare responsabilitate să asiguri copiilor din grădinițe și școli o apă potabilă sigură și sănătoasă.
Apa filtrată furnizată prin dozatoarele și filtrele aquaPUR:

  • elimină utilizarea PET-urilor
  • îți asigură confortul de a avea o apă curată și necontaminată
  • oferă o apă proaspătă și curată, dar și flexibilitatea de a alege dacă vrei să fie caldă, rece sau la temperatura camerei.

Soluții Rezidențiale

Vezi #REZIDENTIAL

Soluții Agricole

Vezi #AGRICOL