Skip to main content

Rezidențial

Apă sănătoasă la robinetul de acasă!

Adăugăm valoare prin tratarea naturală și durabilă a apei, pentru că avem dreptul la o apă pură.

Accesul universal la apă potabilă curată este una dintre cele mai mari provocări ale lumii. De aceea, prin sistemele noastre de purificare a apei de uz casnic, îți oferim accesul la o apă apă potabilă pură și necontaminată, la prețuri accesibile.

În locuințele unifamiliale sau multifamiliale, în zonele rezidențiale, apa pentru consumul curent provine de la rețelele publice de alimentare sau din subsol prin intermediul forajelor.
Indiferent de modul de alimentare cu apă, sistemele aquaPUR oferă soluțiile de filtrare și tratare profesionale, adaptate oricăror nevoi casnice.

Sedimente și apă cu miros și gust de clor

Acestea sunt problemele specifice cu care se confruntă orice consumator de apă de la rețea. Sedimentele apar din cauza rețelei învechite de alimentare cu apă, iar clorul este folosit pentru a controla microbiologia. Ambele probleme pot fi rezolvate prin utilizarea unui sistem de filtrarea aquaPUR cu montare sub chiuvetă. Simplu, confortabil și sigur. Ai apă de înlocuit cu apa ta sănătoasă direct la robinet, fără efort și fără sticle de plastic, la prețuri avantajoase.

Sedimente, duritate, apă necontrolată din punct de vedere microbiologic, nitriți, nitrați și alte substanțe periculoase Atunci când alimentarea cu apă se face din subsol, prin intermediul forajelor, trebuie să cunoști multitudinea de probleme cu care te confrunți. Astfel, analiza apei este o necesitate. În funcție de aceasta se pot stabili pașii pe care trebuie să-i faci pentru a obține o apă fără impurități, sigură pentru tine și familia ta.

Sedimente, duritate, apă necontrolată din punct de vedere microbiologic, nitriți, nitrați și alte substanțe periculoase

Atunci când alimentarea cu apă se face din subsol, prin intermediul forajelor trebuie să cunoști multitudinea de probleme cu care te confrunți. Astfel, analiza apei este o necesitate. În funcție de aceasta se pot stabili pașii pe care trebuie să-i faci pentru a obține o apă fără impurități, sigură pentru tine și familia ta.

Soluții Comerciale

Vezi #COMERCIAL

Soluții Agricole

Vezi #AGRICOL