Skip to main content

Termeni și Condiții

Conținutul acestui site, textele, grafică, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Valrom Industrie sau a partenerilor săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus (parțial sau integral) sau modificat, fără acordul scris al Valrom Industrie.

Utilizatorii care reproduc sau modifică materialele de pe acest site vor suporta consecințele, conform legilor României și tratatelor internaționale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

 

Reguli de securitate

Nu sunt permise:

  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, a materialelor și a informațiilor existente pe acest site, cu excepția celor incluse în cadrul secțiunii Download;

  • ștergerea sau modificarea, prin orice mijloace, a materialelor și informațiilor publicate, sau încercarea de a realiza oricare dintre aceste acțiuni;

  • încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site;

  • încercarea de a scana, sonda sau a testa, fără autorizație, vulnerabilitatea oricărui sistem din rețeaua Valrom Industrie său accesarea oricăror servere sau servicii din rețeaua Valrom Industrie care nu sunt publice;

  • folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului, fără acordul scris al posesorilor acestora, pentru distribuirea lor pe liste de mailing, pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”), său pentru orice alt scop, în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate.

Este permisă copierea, multiplicarea și păstrarea documentelor introduse în cadrul secțiunii Download.

Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă său penală. Valrom Industrie va investiga faptele care implica asemenea încălcări, putând coopera cu autoritățile legale în urmărirea utilizatorilor incriminați.

 

Interzicerea revânzărilor serviciilor

Acceptați să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți său să exploatați nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de Valrom Industrie prin intermediul site-ului.

 

Modificări ale serviciului

Valrom Industrie își rezerva dreptul de a modifică, în orice moment sau la orice interval de timp, sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. Valrom Industrie nu este răspunzător față de dumneavoastră sau față de orice terță persoană, fizică sau juridică, pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice prin înscrierea în acest site și nu au caracter retroactiv.

 

1. Datele de identificare ale comerciantului

S.C. Valrom Industrie S.R.L.:

Bd. Preciziei nr. 28, sector 6, Bucuresti

www.valrom.ro
aquapur@valrom.ro

Cod unic de inregistrare CUI: 8529679 atribut fiscal RO

Registrul Comertului Nr.: J40/4810/1996.

 

2. Modalitati de achizitionare a produselor.

Puteti comanda produsele noastre completand campurile aferente datelor de contact si livrare si urmand pasii de finalizare a comenzii. La procesarea comenzii veti primi un mail in care va este confirmata comanda si un alt mesaj in care veti fi informat de predarea coletului catre curier.

 

3. Pretul produselor. Modalitati de plata

Preturile produselor sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor.

Platile facute online sunt securizate, toate datele inserate fiind protejate.

 

4. Informatii despre livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin curier care va va anunta cu o zi inainte de momentul livrarii. Este obligatoriu sa verificati integritatea produsului cand il preluati de la curier si sa refuzati primirea acestuia daca este deteriorat din motive de transport.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

In cazul refuzului coletului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare”, taxele de transport nu trebuie achitate de catre cumparator.

Acest serviciu ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.

 

5. Dreptul de retur

Aveti posibilitatea sa returnati produsul din orice motiv intr-o perioada de 30 zile de la data primirii coletului.

Pentru returnarea produselor vândute trebuie sa completati formularul de mai jos.

FORMULAR

Asigurati-va ca produsul indeplineste conditiile de retur: Produsul si ambalajul sunt nedeteriorate (desigililarea ambalajului fara deteriorarea acestuia nu este motiv de respingere a returului), va rugam verificati integritatea produsului cand il preluati de la curier si reefuzati primirea acestuia daca este deteriorat din motive de transport.

Returnarea contravalorii produselor achizitionate se face in contul din care s-a facut plata, nu se returneaza cash.

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 30 ZILE, SE PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL.

6. Garantii

Garanția este de 24 luni de la data achiziției, în condițiile respectării instrucțiunilor tehnice specificate în manual.

Garanția nu se aplică consumabilelor (cartușe) și de asemenea defectelor ce nu au fost semnalate în perioada de garanție sau care au fost cauzate ca urmare a utilizării improprii. Garanția se acordă pe baza certificatului de garanție completat și pe baza documentelor de achiziție (bon fiscal, factură fiscală).

Cazurile neacoperite de aceasta sunt reglementate de legea cu privire la protecția drepturilor consumatorilor.

Certificat de garantie il gasesti in cutia produsului. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat . Trebuie doar sa semnalati problema dvs la numarul de telefon al departamentului SERVICE: 0725.984.561 disponibil intre 8.30 – 17.00 de luni pana vineri cu exceptia sarbatorilor legale.

 

7. Forta majora si cazul fortuit

SC Valrom Industrie SRL nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre SC Valrom Industrie SRL.