Skip to main content

Inovare

Viitorul este inovație!

De-a lungul timpului, succesul nostru se bazează pe dorința de a dezvolta tehnologii noi, de a crea soluții competitive și de a ne autodepăși cu fiecare inovație.

În anul 2019 gama de filtrare a fost completată cu Filtrele de purjare, Stația de osmoză inversă ESPRESSO fără rezervor și Dozatoarele de apă .

Este un domeniu în mișcare și în permanentă dezvoltare, care implică atenție la detalii, calitate și cel mai important atenție la cerințele clienților. Ei sunt cei pentru care îmbunătățim în permanență produsele, le adaptăm și căutăm soluții inovatoare, mai comode și mai inteligente de a furniza apă în parametrii necesari fiecăruia dintre noi.

În anul 2018 gama de dedurizatoare SOFT și cea de tratare MIX se îmbogățește cu sistemele SIMPLEX și începe producția proprie de cartușe filtrante tip bloc din cărbune activ pentru a asigura cea mai bună trasabilitate a conținutului acestora din punct de vedere al calității materiilor prime.

Din anul 2017 s-au produs primele sisteme de filtrare compuse din mai multe trepte de filtrare (PUR 2, PUR 3, PUR 3UF) dar și sistemele de osmoză inversă casnice.
Tot în acest an a fost realizată gama completă de cartușe filtrante necesare printre care cartușele de PP (melt blown), cartușele fir PP, cartușele lavabile cu sită, cartușele cărbune activ granular, cartuș ultrafiltrare; a început asamblarea primelor stații de dedurizare SOFT aquaPUR din domeniul casnic dar și a primelor stații de tratare MIX aquaPUR pentru tratarea fierului, manganului și amoniului.
Departamentul de filtrare și tratare apă, aquaPUR, este cel mai tânăr departament al companiei Valrom Industrie.

2016 a fost anul de start al proiectului de filtrare și a debutat cu desenarea și realizarea primei matrițe pentru producția carcaselor de filtru, an în care a început și producția acestora.