30 zile drept de retur! Accesorii originale aquaPUR

Valrom Industrie

Cu peste 23 de ani de activitate, 3 fabrici in Romania, peste 400 de angajati si o prezenta regionala puternica in Europa de Sud-Est, Valrom este cunoscut ca unul dintre cei mai mari producatori de tevi si fitinguri din material plastic si unicul producator de sisteme de filtrare si tratare apa din Romania.

De la idee la afacere

Totul a plecat de dorinta noastra de a renunta la miile de PET-uri care se strangeau lunar in Valrom si porneau pe calea reciclarii.

Primul pas a fost sa gasim o solutie care sa ne ajute sa avem, pentru noi, in companie, apa proaspata si sigura de baut fara a mai fi nevoiti sa cumparam apa la PET.

Filtrarea si tratarea apei

Nu am inventat roata, filtrarea si tratarea apei la nivel macro se intampla de multi ani, la nivel micro, insa, tehnologia abia ce a inceput a fi utilizata de cativa zeci de ani.

Cu o experienta de peste 23 de ani in tehnologii ca: extrudarea, injectia de mase plastice nu a fost complicat sa incepem productia de serie a sistemelor de filtrare – carcase de filter, sisteme de filtrare in 2-3 trepe, osmoza.

Extrem de importanta a fost si este etapa de dezvoltare a produselor.

Fiecare sugestie, reclamatie, observatie a clientilor s-a transformat in etape de imbunatatire a produselor.

Managementul calitatii implementat in Valrom isi pune amprenta asupra rezultatelor. Produsele sunt controlate si testate in fiecare etapa de productie pentru ca in final, clientul sa beneficieze de un produs de cea mai buna calitate.

valrom - 600x350
valrom 2 - 600x350
0
×