Skip to main content

Valrom Industrie

Suntem o prezență regională puternică în Europa de Sud-Est, cunoscut ca unul dintre cei mai mari producători de țevi și fitinguri din material plastic și UNIC PRODUCĂTOR de sisteme de filtrare și tratare a apei, din Romania, reprezentat de aquaPUR.

De la idee la afacere

Totul a plecat de dorința noastră de a renunța la miile de PET-uri care se strângeau lunar în Valrom și porneau pe calea reciclării.
Primul pas a fost să găsim o soluție care să ne ajute să avem, în companie, apă proaspătă și sigură de băut fără a mai fi nevoiți să cumparăm apă la PET.

Filtrarea și tratarea apei

Filtrarea și tratarea apei la nivel macro se întâmplă de mulți ani, la nivel micro, însă, tehnologia a început să fie utilizată de câteva zeci de ani.
Cu o experiență de peste 23 de ani în tehnologii ca: extrudare, injecția de mase plastice nu a fost complicat să începem producția de serie a sistemelor de filtrare – carcase de filter, sisteme de filtrare în 2-3 trepte, osmoza.
Extrem de importantă a fost și rămâne etapa de dezvoltare a produselor.
Fiecare sugestie, reclamație, observație a clienților s-a transformat în etape de îmbunătățire a produselor.

Managementul calității implementat în Valrom își pune amprenta asupra rezultatelor. Produsele sunt testate și controlate în fiecare etapă a producției, pentru ca, în final, utilizatorii noștri să beneficieze de produse de cea mai bună calitate.

Către valrom.ro

Înscrie-te la newsletterul aquaPUR