30 zile drept de retur! Accesorii originale aquaPUR
Implicare sociala

Implicare sociala

Este datoria noastra morala sa fim alaturi de comunitatea din care facem parte, sa punem umarul la dezvoltarea ei, sa ne implicam activ si sa construim impreuna un viitor.

Casa Solara - Over4 - 2019

Casa Solara - Over4 - 2019

Implicare sociala – De ce?

Contribuim la dezvoltarea profesionistilor facand trecerea de la teorie la practica

Sustinem inovatia, cercetarea si dezvoltarea constructiilor eficiente energetic si sustenabile cu impact redus asupra mediului

Implicare sociala – Cum?

Valrom Industrie – AquaPUR au fost parteneri bronze in proiectul “Casa Solara Over4”, casa independent energetic, modular si la cel mai exigent standard de eficienta energetic, standardul Passive House. Prototipul construit, in prima etapa in Bucuresti, a participat anul acesta in Szentendre, Ungaria la cea mai prestigioasa competitie de nivel mondial Solar Dechatlon si a avut ca tema renovarea si reabilitarea cladirilor existente.

Brandul aquaPUR a fost prezent in Casa Over4 cu sistemele de filtrare necesare asigurarii apei de baut.

Casa Solara Over4 a castigat locul 3 la aceasta competitie mondiala, prima clasare a unei echipe romanesti in cele 20 de editii organizate pana in prezent la nivel mondial.

Implicare sociala - Cum ne poti ajuta sa protejam planeta

Fii eroul nostru ecologist – aparator al naturii

Apa curata in scolile noastre

Implicare sociala – De ce?

Contribuim la educarea copiilor pentru o natura mai curata

Implicare sociala – Cum?

Prin bunavointa Asociatia ECOTECA, sistemele de filtrare apa potabila aquaPUR au fost instalate in peste 20 de scoli din Bucuresti. In prezent mai mult de 7000 de elevi se bucura de apa curata si sanatoasa in scolile in care acestia invata.

Scoala de fotbal Juventus Academy București

De ce?

Contribuim la educarea copiilor pentru o natura mai curata
Sanatate prin sport, nutritie si hidratare corecta

Cum?

Valrom s-a alaturat prestigioasei scoli de fotbal Juventus Academy Bucuresti in demersurile lor de oferi nu doar antrenamente la o scoala de fotbal prestigioasa ci acces in locul unde se face educatie pentru performanta.

0
×