Skip to main content

COMUNITATE

Ca parte a grupului Romstal, ne asumăm integral politicile de grup privind responsabilitățile pe care le avem față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, politicile de mediu și cele de securitate. An de an, susținem proiecte care au ca finalitate creșterea calității vieții în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. Ne implicăm activ în domenii cum ar fi sportul, educația, cultura prin sponsorizări și diverse programe de susținere activă.

Nu în ultimul rând ne preocupăm de nivelul de satisfacție al angajaților noștri, a familiilor acestora, securitatea lor, siguranța că se întorc sănătoși în fiecare zi în mijlocul familiei.

DEZVOLTARE DURABILĂ

De fiecare dată când proiectăm sau fabricăm un produs, avem în vedere resursele consumate și posibilități de economisire. Prin investiții în cercetare, dezvoltare și inovare tehnologică, suntem capabili să oferim clienților noștri produse care la rândul lor propun consum redus de resurse în utilizare.

Procesele de fabricație presupun o preocupare continuă pentru scăderea consumurilor de materii prime și energie, reciclarea deșeurilor și rebuturilor tehnologice, oferirea unei alternative pentru reciclare la sfârșitul duratei de viață al unui produs etc. Pentru noi dezvoltarea sustenabilă este un principiu aplicat în fiecare zi.

Înscrie-te la newsletterul aquaPUR