Skip to main content

În ultima perioadă observăm că dozatoarele de apă sunt destul de des întâlnite în clădirile de birouri, instituții, magazine, farmacii, chiar și acasă la cineva. Acest lucru este datorat utilității sporite ale unui astfel de dozator și multiplelor avantaje:

1. Apă filtrată care nu pune în pericol sănătatea!
În interiorul dozatorului se poate instala un filtru care garantează calitatea apei pe care urmează să o utilizezi.

2. Îți oferă atât apă caldă, cât și apă rece !
Un astfel de dozator este cel mai des utilizat în zilele de vară.

Cu toți cunoaștem acele zile de vară în care ne dorim un pahar de apă rece pentru a ne răcorii. Ne punem un pahar de apă rece din dozator și pare că abia am scos apa din frigider!

Din punct de vedere al apei calde, este foarte simplu, vrei să îți faci un ceai, o cafea, o supă, etc… se pot face foarte ușor prin simpla apăsare a unui buton!

3. Te poți conecta la rețea!
Te poți conecta cu dozatorul direct la o rețea de apă și așa eviți chinul de a mai căra/instala rezervorul de apă pentru dozatoare.

4. Un dozator de apă trebuie curățat.
Nu te îngrijora, un dozator de apă se curăță foarte ușor în funcție de obiectiv și se face foarte ușor.

Pentru dezinfectare dozatorul se va folosi clorul. Într-un rezervor de apă se vor adăuga 50 ml clor după care se lasă să curgă apa pentru a elimina mirosul acestuia.

Oțetul se utilizează pentru igienizare și îndepărtarea mirosului. Pentru 4 litri de apă se adaugă 1 litru de oțet, după golirea rezervorului se va adăuga apă și se va clătii de câteva ori.

Pentru îndepărtarea petelor de calcar se folosește sarea de lămâie. Se adaugă 10 grame sare de lămâie dizolvată în apă și se scurge apa din rezervor. Apoi se adaugă apă în rezervor și se clătește de 2 ori.

5. Poți opta pentru mai multe tipuri de dozatoare.
Indiferent de nevoia ta, noi avem soluția !